Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Plněný bochník

Skvělá večeře k televizi

Vydání: 2005/1
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 5-7 minut
PT5M
Vaření 0:05
Sendvič

Ingredience

    • 2 velké žampiony nebo jiné houby
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 2 plátky anglické slaniny
    • 1 střední pórek
    • 200 g pečeného krůtího masa
    • 200 g žervé nebo lučiny
    • 200 g pomazánkového másla
    • 2 lžíce majonézy
    • sůl a pepř
    • případně česnek a papriku na dochucení
    • malý kulatý chléb

Příprava jídla

Houby nakrájejte na silné plátky, slaninu a očištěný pórek na jemné proužky. Opečte na oleji, až je slanina křupavá. Maso nakrájejte nebo nasekejte na drobné kousky a dejte do mísy. Směs z pánve vyjměte děrovanou naběračkou, aby nebyla příliš olejnatá, a přidejte k masu. Spojte s pomazánkovým máslem a lučinou, majonézou, osolte a opepřete, případně okořeňte podle chuti (česnekem či paprikou). Chlebu odřízněte vršek – získáte tak pokličku – a vnitřek vydlabejte. Dutinu naplňte směsí, zabalte ho do alobalu a nechte v chladu, zatížený třeba kastrolem, aby se trochu slisoval. Podávejte při pokojové teplotě, nakrájený na řezy, nejlépe s lehkým zeleným salátem.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Z vydlabaných kousků chleba usmažím topinky a nabírám s nimi směs z chleba
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.1/05, str.14

Přidat komentář