Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jahodovo-šampaňské želé

Jahodovo-šampaňské želé

Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 660 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 132 g
Tuky 0 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vychutnejte si šampaňské s jahodami v dezertní podobě!

Suroviny

jahody 12 ks
čerstvé malé
1 bal
červené cukrářské želé
500 ml
růžový sekt

Postup

1

Osm jahod omyjte, zbavte stopek a nakrájejte na čtvrtky. Rozdělte je do sklenic o objemu 175 ml.

2

Obsah sáčku smíchejte s cukrem, přilijte sekt a za stálého míchání přiveďte ve středně velkém hrnci k mírnému varu.

3

Odstavte z plotny a nechte částečně vychladnout. Ještě vlažné želé rozdělte do připravených sklenic a dejte vychladit do ledničky, aby úplně ztuhlo. Trvá to přibližně šest hodin.

4

Zbývající čtyři jahody poprašte cukrem, ozdobte jimi želé a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/5

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč