Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Marshmallow hmota
Marshmallow hmota


< 10 min
0,0 (0x)

Marshmallow rozpustime v mikrovlnce (cca 2 minuty na plny vykon) s vodou. Promichame do uplneho rospusteni a zapracujeme cukr. Je mozne ze cukru bude treba mene. Hmota by mela byt krasne zpracovatelna, listecky ruzi by se nemely ohybat a hmota by rozhodne nemela lepit. Na podsypavani pouzit mouckovy cukr nebo skrob (kukuricny, bramborovy). Uchovavat dobre zabalene v potravinarske folii a v sacku. Nemusi byt v lednici. Pokud je hmota prilis tuha, strcit na par vterin do mikro (5-10). Cokoladovy Marhsmallow fondant k receptu vyse se prida cca 60g horke cerne cokolady. A asi hrst neslazeneho kakaa. Cokolada se prida v dobe kdy se tavi bonbony (rozsekana na kousky) a kakao se zapracovava v dobe kdy se pridava cukr. Ja prnve zapracuji kakao a pak cukr.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu