Marshmallow rozpustime v mikrovlnce (cca 2 minuty na plny vykon) s vodou. Promichame do uplneho rospusteni a zapracujeme cukr. Je mozne ze cukru bude treba mene. Hmota by mela byt krasne zpracovatelna, listecky ruzi by se nemely ohybat a hmota by rozhodne nemela lepit. Na podsypavani pouzit mouckovy cukr nebo skrob (kukuricny, bramborovy).
Uchovavat dobre zabalene v potravinarske folii a v sacku. Nemusi byt v lednici.
Pokud je hmota prilis tuha, strcit na par vterin do mikro (5-10).
Cokoladovy Marhsmallow fondant
k receptu vyse se prida cca 60g horke cerne cokolady. A asi hrst neslazeneho kakaa. Cokolada se prida v dobe kdy se tavi bonbony (rozsekana na kousky) a kakao se zapracovava v dobe kdy se pridava cukr. Ja prnve zapracuji kakao a pak cukr.
Suroviny
Porce
6
Suroviny
Porce
6