Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Marshmallow hmota

Popis receptu: 
Modelovaci hmota na zdobeni dortu
Autor: Paulína Sabová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    450 g marshmallow 950 g mouckoveho cukru 2-5 lzic vody nebo citr. stavy aroma

Příprava jídla

Marshmallow rozpustime v mikrovlnce (cca 2 minuty na plny vykon) s vodou. Promichame do uplneho rospusteni a zapracujeme cukr. Je mozne ze cukru bude treba mene. Hmota by mela byt krasne zpracovatelna, listecky ruzi by se nemely ohybat a hmota by rozhodne nemela lepit. Na podsypavani pouzit mouckovy cukr nebo skrob (kukuricny, bramborovy). Uchovavat dobre zabalene v potravinarske folii a v sacku. Nemusi byt v lednici. Pokud je hmota prilis tuha, strcit na par vterin do mikro (5-10). Cokoladovy Marhsmallow fondant k receptu vyse se prida cca 60g horke cerne cokolady. A asi hrst neslazeneho kakaa. Cokolada se prida v dobe kdy se tavi bonbony (rozsekana na kousky) a kakao se zapracovava v dobe kdy se pridava cukr. Ja prnve zapracuji kakao a pak cukr.
REKLAMA

Přidat komentář