Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Výborné játrové knedlíčky
Výborné játrové knedlíčky


< 30 min
0,0 (0x)

Kuřecí játra s hovězím masem velmi jemně rozmixujeme. Do hmoty přidáme vejce, mletý barevný pepř, lisovaný česnek, majoránku, mleté nové koření, muškátový květ, vegetu a nakonec přidáváme strouhanku na zahuštění. Ze směsi tvarujeme játrové knedlíčky, které zaváříme stranou nebo přímo ve vývaru. Játrové knedlíčky zaváříme minimálně 20 minut, ale záleží na velikosti knedlíčků. Výborné játrové knedlíčky podáváme v polévce


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu