Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Guláš po provensálsku
Guláš po provensálsku


> 60 min
0,0 (0x)

1. Maso pokrájíme na kousky a opečeme na rozpáleném oleji. Přilijeme 500 ml vody, povaříme a vmícháme Knorr Fix Maďarský guláš. Necháme zakryté dusit na slabém plameni cca 1 hodinu. 2. Zeleninu omyjeme a očistíme, cibuli oloupeme. Cibuli a papriku pokrájíme na proužky, cuketu na malé kostičky. 3. Oloupeme česnek a prolisujeme do guláše. Přidáme zeleninu a provensálské koření. Necháme dusit dalších 30 minut. Na závěr dochutíme pepřem. Podáváme nejlépe s křupavou bagetou či chlebem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu