Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Guláš po provensálsku

Popis receptu: 
Guláš trošku jinak
Autor: Eva Klabzubová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    500 g vepřového masa na guláš 1 sáček Knorr Fix Maďarský guláš 1 ks červené cibule 1 ks žluté papriky 1 ks mladé cukety 1 stroužek česnek 1,5 lžičky provensálského koření 2 lžíce oleje pepř

Příprava jídla

1. Maso pokrájíme na kousky a opečeme na rozpáleném oleji. Přilijeme 500 ml vody, povaříme a vmícháme Knorr Fix Maďarský guláš. Necháme zakryté dusit na slabém plameni cca 1 hodinu. 2. Zeleninu omyjeme a očistíme, cibuli oloupeme. Cibuli a papriku pokrájíme na proužky, cuketu na malé kostičky. 3. Oloupeme česnek a prolisujeme do guláše. Přidáme zeleninu a provensálské koření. Necháme dusit dalších 30 minut. Na závěr dochutíme pepřem. Podáváme nejlépe s křupavou bagetou či chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář