Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Boeuf en daube v pomalém hrnci

Boeuf en daube v pomalém hrnci

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Ingredience:
1250 g dobrého hovezího masa, nakrájeného na vetsí kostky
250 g oloupaných salotek
2-3 rozetrené strouzky cesneku
½ svazku cerstvého tymiánu, nakrájeného na hrubo
1-2 bobkové listy
375 ml burgundského vína
1 PL olivového oleje
250 g uzené slaniny, nakrájené na kousky
asi 10 g susených hribu, namocených do vody na 1 hodinu
3-4 kousky susené pomerancové kury
½ PL hnedého cukru
sul
pepr
½-1 PL Maizeny
1 PL lzíce konaku
1-2 susená rajcata, nakrájená na kosticky - lze vynechat
200 g rajcat z konzervy - lze vynechat
Autor: cermacka

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč