Suroviny
Ingredience:
1250 g dobrého hovezího masa, nakrájeného na vetsí kostky
250 g oloupaných salotek
2-3 rozetrené strouzky cesneku
½ svazku cerstvého tymiánu, nakrájeného na hrubo
1-2 bobkové listy
375 ml burgundského vína
1 PL olivového oleje
250 g uzené slaniny, nakrájené na kousky
asi 10 g susených hribu, namocených do vody na 1 hodinu
3-4 kousky susené pomerancové kury
½ PL hnedého cukru
sul
pepr
½-1 PL Maizeny
1 PL lzíce konaku
1-2 susená rajcata, nakrájená na kosticky - lze vynechat
200 g rajcat z konzervy - lze vynechat
1250 g dobrého hovezího masa, nakrájeného na vetsí kostky
250 g oloupaných salotek
2-3 rozetrené strouzky cesneku
½ svazku cerstvého tymiánu, nakrájeného na hrubo
1-2 bobkové listy
375 ml burgundského vína
1 PL olivového oleje
250 g uzené slaniny, nakrájené na kousky
asi 10 g susených hribu, namocených do vody na 1 hodinu
3-4 kousky susené pomerancové kury
½ PL hnedého cukru
sul
pepr
½-1 PL Maizeny
1 PL lzíce konaku
1-2 susená rajcata, nakrájená na kosticky - lze vynechat
200 g rajcat z konzervy - lze vynechat