Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Česnekové kuře

Lehké letní jídlo, které zavoní na stole už za dvacet minut.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Kuře Ostatní

Ingredience

    • olivový olej
    • 200 g medailonků z kuřecích prsou
    • sůl
    • 3 stroužky česneku
    • hrst sekané hladkolisté petrželky
    • šťáva z citronu
    • hlávkový salát nebo s fazolky vařené v páře

Příprava jídla

Na olivovém oleji dozlatova opečte 200 g osolených medailonků z kuřecích prsou. Přidejte tři nasekané stroužky česneku, posypte hrstí sekané hladkolisté petrželky a zastříkněte šťávou z citronu. Podávejte s hlávkovým salátem nebo s fazolkami vařenými v páře.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Caprese

Kotlety se šalvějovým máslem

Thajské krevetové kari

Špagety aglio e olio

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Opékané mleté maso s chilli

Roštěnka s balzamikovým octem

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Omeleta s cuketou

Filé alla pizzaiola

Špenátové gnocchi

Salát z divoké rýže

Teplý kuřecí salát

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

REKLAMA

Přidat komentář