Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Florentská vejce

Snídaně jako dělaná na podávání do postele

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Italská

Ingredience

    • 250 g listového špenátu
    • máslo
    • sůl, pepř
    • 150 ml smetany ke šlehání
    • instantní jíška
    • parmazán
    • 2 vejce

Příprava jídla

250 g listového špenátu poduste na másle, osolte, opepřete, zalijte 150 ml smetany ke šlehání a přiveďte k varu. Mírně zahustěte, např. instantní jíškou, a vmíchejte lžíci parmazánu. Rozdělte do zapékacích misek, nahoru rozklepněte po vejci, posypte dalším parmazánem a zapečte v troubě.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kotlety se šalvějovým máslem

Thajské krevetové kari

Špagety aglio e olio

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Roštěnka s balzamikovým octem

Opékané mleté maso s chilli

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

REKLAMA

Přidat komentář