Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bůčkové kostky po čínsku

Pečínka, jak ji ještě neznáte.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
PT30M
Pečení 0:30
Maso Asijská

Ingredience

    • 500 g libovějšího bůčku
    • 150 ml sójové omáčky
    • 2 lžíce medu
    • 2 lžíce omáčky hoisin
    • 2 stroužky drceného česneku
    • rýže a orientální omáčky

Příprava jídla

Nakrájejte 500 g libovějšího bůčku na půlcentimetrové plátky (viz obrázek). Smíchejte 150 ml sójové omáčky, dvě lžíce medu, dvě lžíce omáčky hoisin a dva stroužky drceného česneku. Marinádu promíchejte s bůčkem a pečte za občasného obracení v troubě předehřáté na 200 °C asi 30 minut doměkka. Podávejte s rýží a orientálními omáčkami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sendvič se slaninou a nivou

Roštěnka s balzamikovým octem

Opékané mleté maso s chilli

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

REKLAMA

Přidat komentář