Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Opékaný filet z lososa

Jemná ryba a křupavé fazolky se postarají o dokonalý chuťový zážitek.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
17 (hlasů)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Opékání 0:15
Zelenina Britská

Ingredience

    • 1 filet z lososa (pokud možno i s kůží)
    • olivový olej
    • hrubá mořská sůl
    • zelené fazolky
    • limetka

Příprava jídla

Filet z lososa (pokud možno i s kůží) potřete olivovým olejem a posypte hrubou mořskou solí a zprudka opečte; nejprve kůží dolů – zhruba 5 minut –, pak otočte a dopečte další 3 minuty. Losos by měl být měkký, a přitom křupavý. Podávejte s blanšírovanými fazolkami a čtvrtkami limetky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Roštěnka s balzamikovým octem

Opékané mleté maso s chilli

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

REKLAMA

Přidat komentář