
Kotlety s pestem
Vychutnejte si minutkové maso provoněné bylinkami a česnekem!
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- hrst čerstvého tymiánu
- 1 lžička soli a pepře
- 1–2 stroužky česneku
- šťáva a kůra z 1 citronu
- 1 lžíce olivového oleje
- 2–3 kotlety
- kupované pesto
- rýže k podávání
Příprava jídla
V hmoždíři rozmělněte hrst čerstvého tymiánu se lžičkou soli a pepře, 1–2 stroužky prolisovaného česneku. Pak přimíchejte šťávu i kůru z 1 citronu a lžíci olivového oleje. Směsí potřete 2–3 kotlety a nechte 10 minut odležet. Maso zprudka osmahněte na suché pánvi; maximálně 8 minut. Potřete kupovaným pestem a podávejte s rýží.
Přidat komentář