Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kotlety s pestem

Vychutnejte si minutkové maso provoněné bylinkami a česnekem!

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Doba přípravy: Do 30 minut
Odležení: 10 minut
PT8M
Opékání 0:08
Maso Italská

Ingredience

    • hrst čerstvého tymiánu
    • 1 lžička soli a pepře
    • 1–2 stroužky česneku
    • šťáva a kůra z 1 citronu
    • 1 lžíce olivového oleje
    • 2–3 kotlety
    • kupované pesto
    • rýže k podávání

Příprava jídla

V hmoždíři rozmělněte hrst čerstvého tymiánu se lžičkou soli a pepře, 1–2 stroužky prolisovaného česneku. Pak přimíchejte šťávu i kůru z 1 citronu a lžíci olivového oleje. Směsí potřete 2–3 kotlety a nechte 10 minut odležet. Maso zprudka osmahněte na suché pánvi; maximálně 8 minut. Potřete kupovaným pestem a podávejte s rýží.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Roštěnka s balzamikovým octem

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

REKLAMA

Přidat komentář