Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Těstoviny s ricottou a špenátem

Uvaříte, smícháte, podáváte. Co? Skvělé jídlo!

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Vaření 0:15
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 200 g krátkých těstovin (penne)
    • 125 g čerstvé ricotty
    • sůl
    • čerstvý baby špenát
    • šťáva z 1 citronu
    • olivový olej
    • bazalka a čerstvě mletý černý pepř
    • parmazán

Příprava jídla

Uvařte 200 g krátkých těstovin (penne), slijte je a zamíchejte k nim 125 g čerstvé ricotty. Osolte, smíchejte s čerstvým baby špenátem, šťávou z 1 citronu, olivovým olejem, bazalkou a čerstvě mletým černým pepřem. Podávejte s parmazánem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

Hovězí tacos

Opékaný chleba s cottage pomazánkou

Tuňákový salát s cizrnou

REKLAMA

Přidat komentář