Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Rychlovka jako stvořená pro sváteční příležitosti i pro posezení ve dvou

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Opékání 0:10
Maso Italská

Ingredience

    • telecí medailonky
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • mozzarella
    • mladý špenát
    • olivový olej
    • citron
    • třešňová rajčátka

Příprava jídla

Přes plastový sáček naklepejte telecí medailonky, osolte a opepřete čerstvě mletým pepřem. Na každý medailonek položte plátek mozzarelly, hrst mladého špenátu, přeložte, případně spíchněte párátkem. Opékejte v pánvi na lžíci olivového oleje 3–4 minuty z každé strany. Podávejte s dílky citronu a se salátem z třešňových rajčátek.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

Hovězí tacos

Opékaný chleba s cottage pomazánkou

Tuňákový salát s cizrnou

Grilované steaky s kukuřicí

Kuřecí sendvič po vietnamsku

Těstoviny s krabími tyčinkami

Kokosová polévka s kari

REKLAMA

Přidat komentář