Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňákový salát s cizrnou

Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
12 (hlasů)
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Salát Italská

Ingredience

    • tuňák v olivovém oleji
    • konzerva cizrny
    • třešňová rajčata
    • kolečka červené cibule
    • plátky okurky
    • sůl hrst rukoly
    • červený vinný ocet
    • olivový olej

Příprava jídla

Slitého tuňáka v olivovém oleji dejte do mísy a rozdělte na větší kousky. Přidejte konzervu slité cizrny, smíchejte s půlkami třešňových rajčat, kolečky červené cibule, plátky okurky, osolte a přihoďte hrst rukoly. Před podáváním pokapejte červeným vinným octem a olivovým olejem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

Hovězí tacos

Opékaný chleba s cottage pomazánkou

Grilované steaky s kukuřicí

Kuřecí sendvič po vietnamsku

Těstoviny s krabími tyčinkami

Kokosová polévka s kari

Omeleta s parmazánem

Telecí s kaparovým máslem

Zapečené žampiony s kozím sýrem

Závin se špenátem a nivou

Mušle s kuřetem a rukolou

Opékané filé s petrželí a citronem

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Když se chci na večeři trochu rozmazlit, udělám si tento salát, je fakt super. Dělám ho z běžné suché cizrny, kterou předem povařím. Většinou si nechá trochu stranou, když dělám cizrnovou polévku.

Přidat komentář