
Tuňákový salát s cizrnou
Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- tuňák v olivovém oleji
- konzerva cizrny
- třešňová rajčata
- kolečka červené cibule
- plátky okurky
- sůl hrst rukoly
- červený vinný ocet
- olivový olej
Příprava jídla
Slitého tuňáka v olivovém oleji dejte do mísy a rozdělte na větší kousky. Přidejte konzervu slité cizrny, smíchejte s půlkami třešňových rajčat, kolečky červené cibule, plátky okurky, osolte a přihoďte hrst rukoly. Před podáváním pokapejte červeným vinným octem a olivovým olejem.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Jana Berankova
7. Leden 2010 21:11