Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Omeleta s parmazánem

Rychlé jídlo, které se hodí jako luxusní snídaně nebo (doplněné salátem) jako menší oběd, případně večeře.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
10 (hlasů)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Opékání 0:10
Francouzská

Ingredience

    • 2 vejce, žloutky a bílky zvlášť
    • 2 lžíce mléka
    • 1 lžíce strouhaného parmazánu + navíc k podávání
    • sůl a pepř
    • máslo

Příprava jídla

Prošlehejte 2 žloutky, 2 lžíce mléka a lžíci strouhaného parmazánu; osolte a opepřete. Sníh ze 2 bílků zapracujte do žloutkové směsi. Pánev potřete máslem, vlijte směs a na středním plameni opékejte, až bude omeleta zespodu zlatavá a shora ještě krémová. Přehněte a ihned podávejte sypané strouhaným parmazánem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

Hovězí tacos

Opékaný chleba s cottage pomazánkou

Tuňákový salát s cizrnou

Grilované steaky s kukuřicí

Kuřecí sendvič po vietnamsku

Těstoviny s krabími tyčinkami

Kokosová polévka s kari

Telecí s kaparovým máslem

Zapečené žampiony s kozím sýrem

Závin se špenátem a nivou

Mušle s kuřetem a rukolou

Opékané filé s petrželí a citronem

Tortilla s tuňákem

Zeleninový salát s kuskusem

Sendvič se šunkou a vejcem

Saltimbocca

Hovězí nudličky po čínsku

REKLAMA

Přidat komentář