
Zelenina po čínsku
Stylově voňavé jídlo z woku
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 2-3
Ingredience
- 1 cibule
- 2 zelené chilli papričky
- 1 červená paprika
- 2 malé cukety
- 200 g zelených fazolek
- brokolice
- olej
- 2 lžíce ústřicové omáčky
- 1 lžíce thajské bazalky
- 1 lžíce pražených sezamových semínek
Příprava jídla
Nakrájejte na kolečka 1 cibuli, na proužky 2 zelené chilli papričky, 1 červenou papriku, na plátky 2 malé cukety, překrájejte 200 g zelených fazolek a rozeberte brokolici na růžičky. Ve woku na oleji zeleninu opékejte 3–5 minut a pak zalijte 2 lžícemi ústřicové omáčky, přisypte lžíci thajské bazalky a lžíci pražených sezamových semínek.
Přidat komentář