Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Frittata se špenátem

Vejce, smetana, sýr a mladý špenát tvoří chuťově neodolatelné trio.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Počet porcí: 2-3
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Italská

Ingredience

    • 6 vajec
    • 100 ml smetany ke šlehání
    • sůl, pepř
    • 2 hrsti mladého špenátu
    • 100 g rozdrobeného sýra feta
    • olivový olej

Příprava jídla

Rozšlehejte 6 vajec se 100 ml smetany ke šlehání. Osolte, opepřete, vmíchejte 2 hrsti mladého špenátu a 100 g rozdrobeného sýra feta. Směs vlijte do rozehřáté pánve s olivovým olejem a opékejte 2 minuty. Pak vložte pod gril, aby frittata zezlátla i seshora. Podávejte nakrájenou na dílky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zelenina po čínsku

Salát Caesar

Vepřové pěti vůní

Vepřový steak s jablky

Tortilla se sýrem

Rančerská vejce

Brambory se salsou verde

Telecí steak s olivovou salsou

Sytá cibulačka

Opékaný sýr akawi s okurkovým salátem

Kuře s bleskovým pilafem

Makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

Kuřecí nudle s chilli

Rozpečený kozí sýr

Brambory na loupačku s domácí tatarkou

Uzené kotlety zapečené se zelím

Thajský salát s roštěnkou

Těstoviny s krevetami a citronem

Staromládenecké fazole

Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami

Frittata: italský vaječný pokrm, který nasytí i ty největší hladovce

3 způsoby, jak tepelně upravit špenát

Přidat komentář