Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Filé zapečené s citronem

V jednoduchosti je síla a chuť!

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
76 (hlasů)
Počet porcí: 2-4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Britská

Ingredience

    • balení mraženého filé (např. filety mořské štiky)
    • sůl a čerstvě drcený pepř
    • olivový olej
    • hoblinky másla
    • citronová šťáva nebo plátky citronu
    • bramborová kaše nebo brambory sypané čerstvou petrželkou

Příprava jídla

Balení mraženého filé (např. filety mořské štiky) vytáhněte z mrazáku a každý – ještě zmrzlý – kousek z obou stran posolte, lehce posypte čerstvě drceným pepřem a dejte do pekáčku pokapaného olivovým olejem. Poklaďte hoblinkami másla a pokapejte citronovou šťávou nebo obložte plátky citronu. Podlijte trochou vody a dejte dozlatova péct do trouby předehřáté na 180 stupňů. Podávejte s bramborovou kaší nebo bramborami sypanými čerstvou petrželkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Brambory na loupačku s domácí tatarkou

Uzené kotlety zapečené se zelím

Thajský salát s roštěnkou

Těstoviny s krevetami a citronem

Staromládenecké fazole

Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami

Kuřecí řízek v sezamu

Minipizzy

Muffiny s chorizem

Gnocchi se šalvějovou smetanou

Kuřecí řízek s hrubou solí a drceným pepřem

Špagety s nivovým pestem

Salát Waldorf s medem

Mexická rýže

Vepřové kotlety s pomeranči

Květáková vellutata

Tofu kari

Salát s čočkou a kozím sýrem

Pečená jižní zelenina

Ravioli přelité máslem

Přidat komentář