Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát Waldorf s medem

Kombinace ověřená více než stoletím

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Salát Americká

Ingredience

    • 4–5 jablek
    • 1 hrnek čerstvého řapíkového celeru
    • 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů
    • 2 lžíce zakysané smetany
    • 1 lžíce majonézy
    • 1 lžička medu
    • 2–3 lžíce citronové šťávy
    • hlávkový salát
    • kuličky hroznového vína

Příprava jídla

Ve větší míse smíchejte 4–5 jablek nakrájených na plátky s jedním hrnkem čerstvého celeru nastrouhaného na hrubém struhadle a 2 hrstmi nasekaných vlašských ořechů. Pak si připravte zálivku: 2 lžíce zakysané smetany spojte se lžící majonézy, lžičkou medu a 2–3 lžícemi citronové šťávy. Smíchejte s jablkovou směsí, nechte vychladit. Podávejte na listech hlávkového salátu s kuličkami hroznového vína.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu k vinobraní

Menu k vinobraní

Těstoviny s krevetami a citronem

Staromládenecké fazole

Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami

Kuřecí řízek v sezamu

Minipizzy

Muffiny s chorizem

Gnocchi se šalvějovou smetanou

Filé zapečené s citronem

Kuřecí řízek s hrubou solí a drceným pepřem

Špagety s nivovým pestem

Mexická rýže

Vepřové kotlety s pomeranči

Květáková vellutata

Tofu kari

Salát s čočkou a kozím sýrem

Pečená jižní zelenina

Ravioli přelité máslem

Rostbífový sendvič

Filé alla pizzaiola

Špenátové gnocchi

Přidat komentář