Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát Waldorf s medem

Kombinace ověřená více než stoletím
Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Americká

Ingredience

    • 4–5 jablek
    • 1 hrnek čerstvého řapíkového celeru
    • 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů
    • 2 lžíce zakysané smetany
    • 1 lžíce majonézy
    • 1 lžička medu
    • 2–3 lžíce citronové šťávy
    • hlávkový salát
    • kuličky hroznového vína

Příprava jídla

Ve větší míse smíchejte 4–5 jablek nakrájených na plátky s jedním hrnkem čerstvého celeru nastrouhaného na hrubém struhadle a 2 hrstmi nasekaných vlašských ořechů. Pak si připravte zálivku: 2 lžíce zakysané smetany spojte se lžící majonézy, lžičkou medu a 2–3 lžícemi citronové šťávy. Smíchejte s jablkovou směsí, nechte vychladit. Podávejte na listech hlávkového salátu s kuličkami hroznového vína.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu k vinobraní

Menu k vinobraní

Přidat komentář