Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rostbífový sendvič

Tahle sendvičová klasika potěší každého milovníka masa.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Britská

Ingredience

    • 250 g tvarohu se smetanou
    • 2–3 lžíce čerstvě strouhaného křenu
    • sůl
    • kousek lučiny
    • 2 krajíce chleba
    • máslo
    • bylinková sůl
    • rostbíf
    • pažitka

Příprava jídla

Smíchejte 250 g tvarohu se smetanou se 2–3 lžícemi čerstvě strouhaného křenu a soli, můžete zahustit kouskem lučiny. Dva krajíce chleba potřete máslem, posypte bylinkovou solí, bohatě obložte nakrájeným rostbífem a navrch dejte smetanový křen; ozdobte pažitkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí burgery katsu

Korejský sendvič s hovězím masem a cibulkovým salátem

Kuřecí řízek s hrubou solí a drceným pepřem

Špagety s nivovým pestem

Salát Waldorf s medem

Mexická rýže

Vepřové kotlety s pomeranči

Květáková vellutata

Tofu kari

Salát s čočkou a kozím sýrem

Pečená jižní zelenina

Ravioli přelité máslem

Filé alla pizzaiola

Filé alla pizzaiola

Špenátové gnocchi

Salát z divoké rýže

Omeleta s cuketou

Teplý kuřecí salát

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

REKLAMA

Přidat komentář