Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Filé alla pizzaiola

Středomořská kuchyně snadno a rychle.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Pečení 0:15
Zelenina Francouzská

Ingredience

    • 400 g filetů z mořské bělomasé ryby
    • sůl
    • 2 pokrájená rajčata
    • lžíce zelených oliv
    • lžíce kaparů
    • 1 drcený stroužek česneku
    • špetka oregana a chilli
    • hrst čerstvé bazalky
    • 2 lžíce panenského olivového oleje

Příprava jídla

400 g filetů z mořské bělomasé ryby osolte a dejte do pekáčku. Smíchejte 2 pokrájená rajčata, po lžíci kaparů a zelených oliv, 1 drcený stroužek česneku, špetku oregana a chilli, hrst čerstvé bazalky a 2 lžíce panenského olivového oleje. Navršte na rybu a pečte v rozpálené troubě asi 15 minut.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špagety s nivovým pestem

Salát Waldorf s medem

Mexická rýže

Vepřové kotlety s pomeranči

Květáková vellutata

Tofu kari

Salát s čočkou a kozím sýrem

Pečená jižní zelenina

Ravioli přelité máslem

Rostbífový sendvič

Rostbífový sendvič

Špenátové gnocchi

Salát z divoké rýže

Omeleta s cuketou

Teplý kuřecí salát

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

Česnekové kuře

REKLAMA

Přidat komentář