Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špenátové gnocchi

Smetanová omáčka a špenát jsou dokonalý doprovod k italským nokům.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
258 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Omáčka Italská

Ingredience

    • gnocchi
    • 3 lžíce másla
    • 4–5 stroužků česneku
    • 300 g mraženého listového špenátu
    • sůl
    • 150 ml smetany na vaření
    • 2 lžíce strouhaného parmazánu
    • oregano

Příprava jídla

1 Gnocchi uvařte podle návodu na obalu. V pánvi rozehřejte 3 lžíce másla a opečte na něm 4–5 stroužků česneku pokrájených na plátky. Přidejte 300 g mraženého listového špenátu a nechte úplně povolit. Promíchejte, osolte a zalijte asi 150 ml smetany na vaření. Nechte zhoustnout, dosolte, přimíchejte 2 lžíce strouhaného parmazánu a spojte s noky. Ozdobte oreganem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zapékané gnocchi se čtyřmi sýry

30 špenátových receptů

Salát Waldorf s medem

Mexická rýže

Vepřové kotlety s pomeranči

Květáková vellutata

Tofu kari

Salát s čočkou a kozím sýrem

Pečená jižní zelenina

Ravioli přelité máslem

Rostbífový sendvič

Filé alla pizzaiola

Salát z divoké rýže

Omeleta s cuketou

Teplý kuřecí salát

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

Česnekové kuře

Caprese

REKLAMA

Přidat komentář