Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jahodový sendvič

Jahody se hodí do koláčů i do zmrzlin, využít je můžete i do netradičních sendvičů, kterým dodají svěžest a chuť léta.

Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Ostatní

Ingredience

    • 120 g lučiny
    • 4 lžíce zakysané smetany
    • 100 g čerstvých jahod, nakrájených na plátky
    • 2 lžíce krupicového cukru
    • citronová šťáva na dochucení (nemusí být)
    • 8 krajíců bílého toustového chleba

Příprava jídla

1 Lučinu, zakysanou smetanu, čtvrtinu jahod a cukr dejte do robotu a rozmixujte na jemný krém – podle potřeby dochuťte cukrem nebo přidejte citronovou šťávu. Z chlebů vykrájejte kolečka (pomocí formiček na cukroví nebo skleniček), polovinu z nich namažte jahodovým krémem, ozdobte pokrájenými jahodami a přiklopte zbylými chleby.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí sendvič s kukuřicí

Tuňákový wrap

Sýrové prsty

Zeleninová pita se šunkou

Dvojitý krůtí sendvič

Vaječné bagetky

Kapesní pizza

Guacamolové špízy

Sladké kostky

Přidat komentář