Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Suroviny
1 vepřové koleno, 1 vepřový bůček bez kostí, 1 vepřový bůček s kůží, 7 paprik, 7 rajčat, 2 velké cibule, sůl, mletý pepř, 1 zakysaná smetana, 1 smetana ke šlehání, 1 lžíce vepřového sádla, voda na podlévání masa
Do hrnce dáme sádlo, které rozpustíme. Poté na rozpálený tuk dáme omyté a očištěné maso nakrájené na kostky o 25 g. Maso osmažíme osolíme a opepříme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme maso do poloměkka. Když je maso poloměkké přidáme na nudličky nakrájené papriky a na tenké plátky nakrájená rajčata. Maso dodusíme doměkka a přidáme zakysanou smetanou a zjemníme smetanou ke šlehání. Dochutíme solí a pepřem.