Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřový tokáň se zeleninou

Popis receptu: 
Vařené brambory
Autor: Michaela Havlíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 10
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1 vepřové koleno, 1 vepřový bůček bez kostí, 1 vepřový bůček s kůží, 7 paprik, 7 rajčat, 2 velké cibule, sůl, mletý pepř, 1 zakysaná smetana, 1 smetana ke šlehání, 1 lžíce vepřového sádla, voda na podlévání masa

Příprava jídla

Do hrnce dáme sádlo, které rozpustíme. Poté na rozpálený tuk dáme omyté a očištěné maso nakrájené na kostky o 25 g. Maso osmažíme osolíme a opepříme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme maso do poloměkka. Když je maso poloměkké přidáme na nudličky nakrájené papriky a na tenké plátky nakrájená rajčata. Maso dodusíme doměkka a přidáme zakysanou smetanou a zjemníme smetanou ke šlehání. Dochutíme solí a pepřem.
REKLAMA

Přidat komentář