Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kynutý koláč s hruškovými povidly

Kynutý koláč s hruškovými povidly

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

1/2 balíčku čerstvého droždí, 3 lžíce cukru, 250 g hladké mouky, 120 ml mléka, špetka soli, 50 g másla, 1 vejce, žloutek na potření
Na povidla: 5 velkých hrušek bez jadřinců nakrájených na kousky, skořice, hřebíček nebo badyán, 5 lžic dukru, 50 ml rumu
Na žmolenku: 30 g másla, 50 g krupicového cukru, 50 g hrubé mouky, hrst nasekaných vlašských ořechů

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč