Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Suroviny
360 g pangasia, sůl, čerstvá bazalka, oregano, 60 g paprik, 40 g cibule, 40 g sušených rajčat, 8 cl červeného vína, 2 cl balsamikového octa, cukr
Pangasia rozdělíme na filety (90 g), osolíme, okořeníme bazalkou i oreganem, lehce opečeme a vyjmeme. Papriku, cibuli i sušená rajčata pokrájíme na nudličky a orestujeme na výpeku. Přilijeme víno, balsamikový ocet, přidáme sůl, cukr a krátce povaříme. Zeleninovou směs rozložíme k rybě a dopečeme v troubě. Podáváme s těstovinou nebo s brambory.