Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Klobásy v koláči

Lahodná večeře

Vydání: 2005/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
PT15M
Pečení 0:15
Britská

Ingredience

    • 400 g lístkového těsta
    • 4 větší klobásky
    • 2 červené cibule, nakrájené na kolečka
    • 5 lžic červeného vína
    • 300 ml vývaru
    • 2 lžíce zavařených brusinek nebo rybízového želé

Příprava jídla

1. Předehřejte troubu na 150 °C. Z plátu lístkového těsta vykrojte čtyři kolečka velikosti dezertního talířku a zvedněte jim okraje. Pečte je zhruba čtvrt hodiny, až zezlátnou a ,vyběhnou‘.

2. Na pánvi zatím opečte klobásky, vyjměte je a dejte stranou. Vložte cibuli a opékejte, dokud nezměkne; trvá to jen dvě minuty. Zalijte vínem a vývarem. Uveďte do varu, vmíchejte brusinky, promíchejte a krátce povařte. Do pánve vraťte klobásky a na mírném plameni vše ještě tak sedm minut provářejte.

3. Směsí na talířích naplňte upečené ,koláče‘ a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.4/05, str.16

Přidat komentář