Suroviny
pivo světlé
350
ml
mouka pšeničná hladká
200
g
mouka celozrnná
150
g
mouka žitná hladká
150
g
sůl
2
PL
kmín
3
PL
semínka
3
PL
podle chuti
1
PL
sušené droždí
Do domácí pekárny dejte ingredience v uvedeném pořadí - nejdříve tekutiny a pak suché přísady.
Spusťte program "Basic", tmavá kůrka, střední velikost.
Tip:
- při hnětení kontrolujte konzistenci těsta a v případě potřeby dosypte trochu mouky
- po posledním hnětení vyndejte hák (předejdete dutině v chlebu) a ostrým nožem udělejte do těsta několik zářezů (kůrka tak bude pěkně strukturovaná)
Tip:
- při hnětení kontrolujte konzistenci těsta a v případě potřeby dosypte trochu mouky
- po posledním hnětení vyndejte hák (předejdete dutině v chlebu) a ostrým nožem udělejte do těsta několik zářezů (kůrka tak bude pěkně strukturovaná)