Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Šlehačková buchta do pekárny

Popis receptu: 
Jednoduchá a přitom dokonalá buchta z domácí pekárny ...
Autor: Jarka Faustova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    250 ml šlehačky
    4 vejce
    1 hrnek celorzrné mouky jemně mleté
    1 hrnek hrubé mouky
    1/2 hrnku cukru
    1 lžíce otrub
    prášek do pečiva
    vanilkový cukr
    1 lžíce kakaa nebo 2 lžíce granka
    2 lžíce slunečnicových semínek

Příprava jídla

1. Do pekárny vložte nejdříve tekuté a potom sypké ingredience (kromě kakaa).
2. Umíchejte (asi 10 min) - začátek programu těsto
3. Přidejte kakao a nechte ještě trochu promíchat (stačí pár sekund).
4. Vyndejte hnětací hák.
5. Pečte asi hodinu (střední kůrka).

Přidat komentář