0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ruzickova kapusta s dyni

Ruzickova kapusta s dyni

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

250 g ruzickove kapusty
500 g dyne (japonske)
8 strouzku cesneku
olivovy olej
sul
maslo
Ruzickovou kapusticku ocistime a uvarime do zmeknuti (cca 25 minut) v lehce osolene vode. Kdyz se kapusticky vari, ocistime dyni od slupky a nakrajime na vetsi kostky. Ty nechame varit s trochou vody v hrnci s pevnym dnem. Na 500 g dyne staci hrnek vody. Pockame az dyne zmekne, a pak ji primo v hrnci nebo v mixeru rozmixujeme . Vznikne tim dynove puré,neboli kase. Kdyz se kapusticky uvari nechame je odkapat, na panvi rozpustime maslo a spolecne se struzky cesneku v celku posmazime na mirnem ohni, lehce smazime dokud cesnek nezzmekne a kapusticky se prismahnou. Kapusticky a cesnek smichame s dynovou kasi, osolime, pridame trochu olivoveho oleje.
Autor: ondrej kavan

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč