Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Ruzickova kapusta s dyni

Popis receptu: 
Jednoduchy a lehky vegetariansky recept.
Autor: Ondrej Kavan
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    250 g ruzickove kapusty 500 g dyne (japonske) 8 strouzku cesneku olivovy olej sul maslo

Příprava jídla

Ruzickovou kapusticku ocistime a uvarime do zmeknuti (cca 25 minut) v lehce osolene vode. Kdyz se kapusticky vari, ocistime dyni od slupky a nakrajime na vetsi kostky. Ty nechame varit s trochou vody v hrnci s pevnym dnem. Na 500 g dyne staci hrnek vody. Pockame az dyne zmekne, a pak ji primo v hrnci nebo v mixeru rozmixujeme . Vznikne tim dynove puré,neboli kase. Kdyz se kapusticky uvari nechame je odkapat, na panvi rozpustime maslo a spolecne se struzky cesneku v celku posmazime na mirnem ohni, lehce smazime dokud cesnek nezzmekne a kapusticky se prismahnou. Kapusticky a cesnek smichame s dynovou kasi, osolime, pridame trochu olivoveho oleje.
REKLAMA

Přidat komentář