Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chlebová omáčka

Skvělá omáčka ke kuřeti, krůtě i jehněčím kotletkám.

Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 2-3
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Omáčka

Ingredience

    Na 375 ml

    • 1 najemno nasekaná střední cibule
    • 2 hřebíčky
    • 1 sušený bobkový list
    • 375 ml mléka
    • 4 starší krajíce chleba
    • sůl
    • pepř

Příprava jídla

Na střední oheň dejte rendlík s 1 najemno nasekanou střední cibulí, 2 hřebíčky, 1 sušeným bobkovým listem a 375 ml mléka. Přiveďte k varu, stáhněte plamen na nízký a zvolna 5 minut vařte. Sundejte z ohně a nechte 5 minut stát. Mezitím nahrubo nastrouhejte 4 starší krajíce bílého chleba bez kůrek (natrhané je můžete semlít v robotu). Mléčnou směs sceďte do misky, vmíchejte strouhanku a osolte, opepřete.
 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Citronovo-kaparová omáčka

Žampionová omáčka

Mátová omáčka

Petrželová omáčka

Cibulová omáčka

Jablečná omáčka

Pepřová omáčka

Omáčka z červeného vína

Omáčka satay

REKLAMA

Přidat komentář