Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Treska na smetaně

Popis receptu: 
( po husté zimní polévce), Gurmán 12/2007
Autor: Jana Kasíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    4 filety tresky, 200 g smetany, 100 g slaniny, 1 cibule, 200 g růžičkové kapusty, 1 citron, 10 cl bílého vína, pepř, sůl, olej na pekáč

Příprava jídla

1. slanina na kostičky, na horkou pánev, mírně vyškvařit. oloupat cibuli, nadrobno nakrájet, zpěnit na slanině 2. omýt, osušit citron, půlku na kolečka, přidat k cibuli, opéct, vyjmout 3. Do pánve kapustu, podlít vínem, povařit, zalít smetanou, vařit do zhoustnutí 4.šťáva z půlky citronu zakapat filety, osolit, opepřit, na pekáč, péct 12 min. na 180, přelít omáčkou ozdobit citronem
REKLAMA

Přidat komentář