Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Pečená jablka s akramelovou a mandlovou zmrzlinou
Pečená jablka s akramelovou a mandlovou zmrzlinou


< 30 min
0,0 (0x)

1. jablka omýt, vykrojit, do studené vody krátce s citronovou šťávou, na šestiny 2. na pánvi cukr do zlatova, přidal 100 ml vody, ztlumit, máslo - řidší karamel 3. na másle zprudka opéct jablka, zalít karamelem, vařit do změknutí jablek a karamelu jako omáčky 4. vyjmout jablka, do omáčky calvados a smetanu, mandle opéct - talíř jablka s karamelem, zmrzlina, mandle


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu