Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Testování
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Bezmasá jídla
Švýcarské fondue
Švýcarské fondue
Ostatní
Bezmasá jídla
Ze sýra
Vegetariánské
Pescetariánské
sdílet:
Vytisknout recept
Švýcarské fondue
Ostatní
Bezmasá jídla
Ze sýra
Vegetariánské
Pescetariánské
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut
Nutriční hodnoty
(celý recept)
Energie
3454 kcal
Bílkoviny
72 g
Sacharidy
298 g
Tuky
120 g
Vláknina
2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Čekanka s pršutem a gremolatou
Další z typicky zimních druhů zeleniny získá fanta...
Varenyky
Varenyky jsou ukrajinské šátečky z nudlového těsta...
Bramborové noky s gorgonzolou
Gorgonzolu teoreticky stačí jen rozpustit a nalít ...
Salát z bílé ředkve s wakame
Vychutnejte si vysoce elegantní pročišťující salát...
Rizoto s houbami a špenátem
Houby a špenát spolu skvěle ladí. Pokud váš zeliná...
Vegetariánský Reuben sendvič
Nejslavnější sendvič z proslulých newyorských deli...
Bramborové ,řízky‘
Při prvním ochutnání vás dostanou. Se smetanovou b...
Smažené mrkvové lupínky s římským kmínem
Jednoduché a jednoduše skvělé!
Suroviny
sýr
600
g
300 g Gruyere, 300 g Emmentaler
česnek
1
víno bílé
3
suché
škrob
3
višňovice
3
panák
pepř
muškátový oříšek
chleba bílý
bageta, na kostky o velikosti sousta
Autor:
valerie