Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Mrkvová majonéza v jablku

Když se zakousnete do křupavé lodičky plné šťávy, jejíž chuť se spojí s krémovou náplní, pochopíte, co to znamená ,nevšední chvíle‘

Vydání: 2005/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Zelenina Česká

Ingredience

    • 2 jablka
    • 200 g syrové mrkve
    • 2–3 lžíce majonézy
    • 3 stroužky česneku
    • sůl a pepř na dochucení
    • 1 lžičku cukru
    • čerstvou zelenou petrželku na ozdobu

Příprava jídla

1. Mrkev nastrouhejte najemno. Na chvíli ji dejte odkapat na cedníku, poté spojte s majonézou, česnekem a cukrem. Podle chuti osolte a opepřete.

2. Jablka rozkrojte na čtvrtky, odstraňte jádřince, seřízněte do tvaru lodičky a naplňte mrkvovou směsí. Ozdobte jemně nasekanou petrželkou.

Tip Apetitu:
Kombinace přirozeně sladkého ovoce s pevnou dužinou (výborné jsou také hrušky) a pikantní zeleninové náplně jsou stejně nekonečné jako vděčné. Jablka a hrušky ladí i se sýry a ořechy.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.4/05, str.37

Přidat komentář