Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Lilkovo-citronový salát s paprikami

Salát, který můžete servírovat v horkém létě vychlazený jako předkrm a v zimě horký jako přílohu k masu.
Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do hodiny
Pečení: 30 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 2 lilky, nakrájené na plátky
    • 1 červená cibule, nahrubo nakrájená
    • 6 celých stroužků česneku
    • 2 červené papriky, nakrájené
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 4 rajčata, nasekaná
    • šťáva a kůra z 1 citronu
    • 4 lžíce máty, nasekané
    • 100 g černých oliv
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

Lilky, cibuli, česnek a papriky pečte doměkka asi půl hodiny v troubě předehřáté na 220 °C. Přesuňte do mísy a smíchejte se zbývajícími surovinami.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář