Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem
Losos ve špenátovém lůžku se sýrovým přelivem


< 10 min
0,0 (0x)

Troubu předehřejeme na 250°C. Porce ryby osolíme a pokapeme šťávou z jednoho citrónu. Vložíme do pekáčku vymazaného máslem, poklademe tenkými plátky másla a pečeme 15 minut. Mezitím spaříme špenát, osolíme a ochutíme česnekem, trochu podlijeme a necháme chvíli podusit (kdo má rád, přidá masox). V jiném kastrůlku zahřejeme smetanu, přidáme sýr, na malé teplotě rozpustíme a buď zredukujeme nebo povolíme mlékem. Na talíř servírujeme hromádku špenátu, poté pečeného lososa a přeléváme sýrovou omáčkou. Jako přílohu volíme vařené nebo šťouchané brambory.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu