Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát z červené řepy & brambor

Ochutnejte Maroko!
Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
20 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do hodiny
Vaření 15 minut
P
Salát Africká

Ingredience

    • 500 g nových brambor
    • sůl
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 1 lžíce bílého vinného octa
    • 2 stroužky česneku, nasekané
    • 1 červená cibule, jemně nakrájená
    • 500 g vařené červené řepy, nakrájené na kousky (prodává např. Makro)
    • hrst lístků koriandru, nasekaných

Příprava jídla

Dejte vařit brambory do osolené vody. Asi po patnácti minutách, až budou měkké, je slijte a nechte zchladnout. Pak je pokrájejte na sousta. Loupat je můžete, ale nemusíte – záleží na vás. Smíchejte olej, vinný ocet, česnek a cibuli s řepou. Spolu s koriandrem přidejte k bramborám.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář