Suroviny
1 balicek sojoveho granulatu, 1 balicek sojovych nudlicek, 1 vejce, 3-4 strouzky cesneku, 1 cibule, strouhanka, koreni Mlete maso, horcice, kmin, vegeta
Sojove maso uvarime v cca 2 l vody, do ktere jsme pridali cca 4 lzicky vegety koreni Mlete maso. Pote scedime, vymackame prebytecnou vodu a nechame vychladit. Pote pridame vejce, na drobno pokrajenou cibuli, cesnek, strouhanku, koreni Mlete maso a poradne promichame. Pokud je potreba dosolit, pridame vegetu, muzeme dat i spetku chilli. Vytvarujeme dve vetsi nebo tri mensi bochanky, ktere pomazeme horcici a posypeme kminem. Dame na plech vylozeny pecicim papirem, podlijeme trochou vody a dame pect do trouby vyhrate na 180°. Jelikoz je sojove maso jiz uvarene a tudiz jedle, nechame pect jen tak dlouho, nez se na povrchu udela kurcicka.