Maminčin sos:
Dvě zakysané smetany, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce sladké thajské omáčky, cukr, sůl, nasekané bylinky a půl deci láku z okurek dobře promícháme.
Rajský sos:
Do nasekaných italských rajčat z konzervy přidáme na malé kostičky nakrájené zralé mango a lžičku chilli omáčky. Vše důkladně promícháme.
Avokádový sos:
Zralé avokádo rozmačkáme vidličkou, přidáme tři stroužky drceného česneku a jeden a půl lžíce bílého jogurtu. Důkladně promícháme.
Jogurtový sos:
Do čtvrt litru bílého jogurtu přidáme tři stroužky drceného česneku a 100 g najemno nakrájených pikantních oliv s papričkou. Vše důkladně promícháme.
Rajčatový dip:
Všechny uvedené suroviny smícháme, dip vychladíme a podáváme k fondue.
Jogurtový dip:
Do bílého jogurtu vložíme prolisovaný česnek, osolíme a přidáme najemno nasekanou pažitku.
Česnekový dip:
Všechny uvedené suroviny smícháme, vychladíme. Podáváme k masovému nebo zeleninovému fondue (kvalitní maso nebo zelenina jsou nakrájeny syrové, napíchnuté na vidličce se vkládají do oleje nebo vývaru a postupně se tepelně upravují). Hosté mají jako přílohu připravenou zeleninu, rýži a několik druhů pikantních omáček tzv. dipů
Suroviny
Porce
0
Suroviny
Porce
0