Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Králík na hořčici

Popis receptu: 
-
Autor: Ivona Urbanová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 naporcovaný králík plnotučná hořčice cibule tymián bobkový list slanina 2 dcl bílého vína 1 lžíce hladké mouky smetana sůl, olej

Příprava jídla

Porce králíka posolíme, potřeme hořčicí a opečeme na oleji z obou stran. Posypeme nakrájenou slaninou. Přendáme do pekáčku, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, tymián, bobkový list a zalijeme bílým vínem. Za občasného podlévání vodou dusíme v troubě při 160°C asi 1 hodinu. Pečeného králíka vyjmeme z pekáče, výpek zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou. Lehce provaříme. Podáváme s bramborem.
REKLAMA

Přidat komentář