Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
zdravé rizoto
zdravé rizoto


< 30 min
0,0 (0x)

Večer předem zalijeme sojové maso vařící vodou, do které přidáme koření, kostku bujonu - kořením nešetříme, aby vznikla opravdu koncetrovaný nálev, osolíme. Další den dáme vařit rýži. Rozmrazíme zeleninu. Současně cca 5 minut povaříme předem naložené sojové maso. To pak vyndáme - nevymačkáváme - a osmažíme na olivovém oleji dozlatova. Přidáme zeleninu, kterou taky podusíme do měkka. A na závěr promícháme s rýží. Tip: do vody, ve které vařím rýži přidávám 1-2 malé naběračky nálevu ze sojového masa. Rizoto zdobím strouhanou nivou, někdy přimíchám i nasekané olivy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu