testo: smichame vsechny ingredience a zpracujeme v hladke testo. Testo rozdelime na 4 stejne dily a nechame vykynout tolik dilu, kolik potrebujeme kusu pizzy. 1 dil testa je na jednu pizzu. Kazdy dil dame do misky, potreme po povrchu oliv. olejem a prikryjeme uterkou. Nechame vykynout. (cca 4 hodiny na teplem miste). Potom testo vyvalime velmi tence a dame na vymazany plech oliv. olejem
napln: testo potreme rajcatovym protlakem (sklenena lahev prolisovanych rajcat, nikoli koncentrovany protlak v konzerve), oslolime, muzeme posypat oreganem a susenou bazalkou. Mozarelu nakrajime na tenke platky a poklademe na pizzu. Pokapeme oliv. olejem a dale dame na pizzu co chceme (salam, parky, sunku, syry, houby, kukurici, cibuli, slaninu...). Pizzu peceme v elektricke troube s horkym vzduchem,vyhrate na maximum asi 10 minut. V plynove troube pizzu peceme cca 20 az 25 minut.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 876.75 kcal
- Bílkoviny 30.25 g
- Sacharidy 173.75 g
- Tuky 3.75 g