Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (2x)
9. 7. 2014
prava italska pizza
prava italska pizza


< 30 min
5,0 (2x)

testo: smichame vsechny ingredience a zpracujeme v hladke testo. Testo rozdelime na 4 stejne dily a nechame vykynout tolik dilu, kolik potrebujeme kusu pizzy. 1 dil testa je na jednu pizzu. Kazdy dil dame do misky, potreme po povrchu oliv. olejem a prikryjeme uterkou. Nechame vykynout. (cca 4 hodiny na teplem miste). Potom testo vyvalime velmi tence a dame na vymazany plech oliv. olejem napln: testo potreme rajcatovym protlakem (sklenena lahev prolisovanych rajcat, nikoli koncentrovany protlak v konzerve), oslolime, muzeme posypat oreganem a susenou bazalkou. Mozarelu nakrajime na tenke platky a poklademe na pizzu. Pokapeme oliv. olejem a dale dame na pizzu co chceme (salam, parky, sunku, syry, houby, kukurici, cibuli, slaninu...). Pizzu peceme v elektricke troube s horkym vzduchem,vyhrate na maximum asi 10 minut. V plynove troube pizzu peceme cca 20 az 25 minut.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 876.75 kcal
  • Bílkoviny 30.25 g
  • Sacharidy 173.75 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt