Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Hruškový koláč s nivou

Popis receptu: 
Burda 1993
Autor: Kateřina Brychová
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 12
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    křehké těsto: 500g hladké mouky, 250g másla, 2 špetky soli, 2 vejce náplň: 400g smetany, 400g nivy, 4 vejce, muškát. oříšek, pepř, chilli, 1kg hrušek

Příprava jídla

křehké těsto: Ze všech přísad zpracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a dáme na 1 hodinu do lednice. Pak těsto rozválíme a dáme na plech, propícháme vidličkou. náplň: Smetanu, nivu, vejce a koření rozmixujeme a naneseme na těsto. Hrušky rozkrájíme na plátky a poklademe jimi sýrovou hmotu. Pečeme asi 40 minut v troubě předehřáté na 200 stupňů.
REKLAMA

Přidat komentář