Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Netradiční vánoční bramborový salát a smažená ryba podle Emanuela

Popis receptu: 
Slavný Ital z kuchyně Emanuele Ridi doma nevaří Vlastní restauraci v Praze nazval, jak jinak než tradičně, Da Emanuel (v češtině U Emanuela) Da Emanuel Charlese de Gaulla 4, 160 00 Praha 6 Telefon: +420 224 312 934 denně 12:00 - 23:00
Autor: Pavla Koulová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Ryba 200 g filátka z mořského vlka, kukuřičná mouka, přepuštěné máslo, mouka, šlehané vejce Rybu obalte v klasickém trojobalu, ale místo strouhanky použijte kukuřičnou mouku. Maso usmažte na přepuštěném másle. Bramborový salát 100 g brambor, 50 g cukety, 50 g mrkve, 2 vejce vařená natvrdo, 4 osolené ančovičky, 2 lžíce kaparů, 2 menší znojemské okurky, 1 lžíce čerstvé šťávy z citrónu, 2 lžíce majonézy Brambory, cuketu a mrkev uvařte a nakrájejte na kostičky. Smíchejte s ostatními surovinami. Dle chuti osolte a opepřete.

Příprava jídla

REKLAMA

Přidat komentář