
Uživatelský
recept
recept
Netradiční vánoční bramborový salát a smažená ryba podle Emanuela
Popis receptu:
Slavný Ital z kuchyně Emanuele Ridi doma nevaří
Vlastní restauraci v Praze nazval, jak jinak než tradičně, Da Emanuel (v češtině U Emanuela)
Da Emanuel
Charlese de Gaulla 4, 160 00 Praha 6
Telefon: +420 224 312 934
denně 12:00 - 23:00
Autor: Pavla Koulová
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Více než hodinu
Ingredience
-
Ryba
200 g filátka z mořského vlka, kukuřičná mouka, přepuštěné máslo, mouka, šlehané vejce
Rybu obalte v klasickém trojobalu, ale místo strouhanky použijte kukuřičnou mouku. Maso usmažte na přepuštěném másle.
Bramborový salát
100 g brambor, 50 g cukety, 50 g mrkve, 2 vejce vařená natvrdo, 4 osolené ančovičky, 2 lžíce kaparů, 2 menší znojemské okurky, 1 lžíce čerstvé šťávy z citrónu, 2 lžíce majonézy
Brambory, cuketu a mrkev uvařte a nakrájejte na kostičky. Smíchejte s ostatními surovinami. Dle chuti osolte a opepřete.
Přidat komentář