Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Červená řepa s česnekem

Úžasná zeleninová příloha s vůní česneku a tymiánu, ideální k masu.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 3-4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT40M
Pečení 0:40
Zelenina Francouzská

Ingredience

    • 400 g červené řepy
    • 1 palice česneku
    • 5 snítek čerstvého tymiánu
    • 4 lžíce olivového oleje
    • sůl
    • pepř

Příprava jídla

Oloupejte 400 g červené řepy a rozkrájejte na měsíčky (můžete ji zastříknout trochou balzamikového octa). Smíchejte v zapékací misce s neoloupanými stroužky z 1 palice česneku, s 5 snítkami čerstvého tymiánu nebo špetkou sušeného, 4 lžícemi olivového oleje a solí a pepřem a 40 minut pečte v troubě předehřáté na 190 ºC.

Podávejte: k pečenému kuřeti nebo k vepřovému. Česnek vymáčknutý ze slupek můžete spolu s řepou smíchat se spařeným kuskusem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zapečený krémový pórek

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Posypaná rozdrobeným sýrem typu feta je bezva i jako samostatná zeleninová večeře.

Přidat komentář