Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Siven na tymiánu

Skvělá ryba vonící tymiánem a česnekem. Do půl hodiny máte hotovo!

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
27 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Pečení 0:15
Maso Středomořská

Ingredience

    • 1 stroužek česneku, prolisovaný
    • troška tymiánu, sůl a pepř
    • 1 kg filetů ze sivena (viz Jak filetovat)
    • 3 lžíce olivového oleje
    • 2 cibule
    • 1 lžíce sekané petrželky

Příprava jídla

1 Česnek utřete se solí, tymiánem a pepřem, smíchejte s jednou lžící olivového oleje a touto směsí potřete jednotlivé porce sivena a vložte je do zapékací misky.

2 Na zbytku oleje nechte zesklovatět jemně pokrájenou cibulku, spolu s petrželkou ji dejte na ryby a 15 minut pečte v rozpálené troubě při 180 °C. Podávejte s kaší nebo bramborami (třeba pečenými v troubě s hrubou mořskou solí a tymiánem).

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sladkovodní ryby

Pstruh po milánsku

Marinovaný lín

Štika na zahradnický způsob

REKLAMA

Přidat komentář