Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Navinulá cibule s vepřovým

Rychlé vepřové s cibulí a omáčkou vonící po jablkách.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
Opékání 5 minut
PT5M
Vaření 0:05
Maso Francouzská

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje
    • 6 červených cibulí, nakrájených na dílky
    • 4 vepřové kotlety s kostí
    • 125 ml cidru nebo jablečného moštu či 100% jablečného džusu
    • 125 ml kuřecího vývaru
    • 50 g hnědého cukru, použijete-li mošt či džus, slaďte méně
    • 2 lžíce citronové šťávy
    • mořská sůl a mletý černý pepř
    • 400 g zelených fazolek, očištěných a povařených v páře

Příprava jídla

1 Velkou nepřilnavou pánev zahřejte na vysokém plameni. Vlijte olej, vsypte cibuli a vložte maso, opékejte z každé strany tři až čtyři minuty.

2 Smíchejte mošt či cider, vývar, cukr a citronovou šťávu, osolte a opepřete. Směsí zalijte maso a cibuli. Přiveďte k varu a nechte čtyři až pět minut zvolna vařit, aby bylo maso uvnitř uvařené a omáčka hustá a sirupovitá. Podávejte s fazolkami. Jako přílohu můžete navíc přidat šťouchané brambory.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Cibulové menu

Cibulové menu

Těstoviny s cibulí a houbami

Cibulová polévka a dvojité toustíky

Cibulové kroužky s chilli a se solí

Krůtí stehna na cibuli

Ocet a cibule: 3 kyselé pochoutky, které nikdy nezklamou

REKLAMA

Přidat komentář