Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečené fazolovo-rýžové karbanátky

Bezmasá varianta oblíbeného pokrmu. Velmi snadná příprava.

Vydání: 2009/2
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do hodiny
Pečení 30 minut
PT20M
Pečení 0:20
Zelenina Česká

Ingredience

    • 400 g konzerva fazolí
    • 1 hrnek vařené rýže
    • 2 lžíce kečupu
    • 1 prolisovaný stroužek česneku
    • 2 lžičky tymiánu
    • 60 g hladké mouky
    • sůl
    • pepř
    • 1 střední cibule
    • 1 lžíce změklého másla
    • mléko

     

Příprava jídla

Smíchejte 1× 400g konzervu fazolí, slitou a rozmačkanou, 1 hrnek vařené rýže, nejlépe natural, 2 lžíce kečupu, 1 prolisovaný stroužek česneku, 2 lžičky tymiánu, 60 g hladké mouky, sůl a pepř, 1 střední cibuli, na kostičky, 1 lžíci změklého másla, zvlhčete mlékem (i rostlinným), podle potřeby.

Zapékací misku o rozměru asi 33 × 23 cm vymažte olejem. Rozložte do ní směs a pečte při 175 °C asi 30 minut. Z upečené placky vykrojte karbanátky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Mrkvové placičky s bylinkovým dipem

Karbanátky 10x jinak

Přidat komentář