Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Kuře po cikánsku

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Kuře po cikánsku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

1 kg kuře, 300 g hladké mouky, 1 lžíce grilovacího koření, 1 lžíce vegety, olej na smažení
Kuře rozporcujeme, lehce nasolíme a necháme asi hodinu odležet v lednici. Kuřecí kousky obalujeme ve směsi hladké mouky, grilovacího koření a vegety a hned vkládáme do rozpáleného oleje. Smažíme po obou stranách asi 20 minut (průběžné kousky obracíme, nesmí být u kosti krvavé). Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Autor: olive83

Obchod Apetit